Chat med os!
0

Tips og råd

Sådan passer du på dine goggles og holder dem dugfrie

                                            

1. Vedligehold

Rengøring: Når du rengører dine goggles er det meget vigtig at du er på dupperne. De fleste linser kan ikke tåle at blive tørret af på indersiden - dette gælder også Out Of goggles. Hvis du ønsker at rengøre indersiden af din linse, er den bedste løsning bare at slå dem blødt ned mod dit ben, for at banke støvet af. Hvis du du vil rengøre yderste linse på dine goggles, kan du sagtens bruge Out Of posen der medfølger - tjek dog lige om posen er beskidt inden, da der ellers kan forekomme ridser.

Pas på dine goggles: Det er vigtigt at du passer på dine goggles, hvis de skal holde i lang tid. Faktisk kan goggles se helt nye ud i mange år, hvis man tager sine forbehold. Mine Out Of's goggles står stadig som nye, selvom jeg har brugt dem 1,5 sæson som skiinstruktør, hvilket svarer til ca. 20 år på ski!

Et af de bedste råd vi kan give er at du ligger dine goggles i posen der medfølger så snart du er færdig med dagens skiløb og putter posen i din inderlomme - på denne måde undgår du unødvændige ridser og skrammer. Derudover er det vigtigt at skåne remmen på dine goggles, hvis den skal forblive pæn. En vigtig regel herunder er at holde remmen langt væk fra velcro, da velcro kan ødelægge en rem på kort tid.

Et sidste råd er at se instruktionsvideoen på Out Of's hjemmeside (http://www.out-of.it/en/how-to-change-lens) inden du foretager linseskift. Ved at se denne video lærer du den helt korrekte måde at skifte linse på din goggle, for at undgå skader på produktet og for at kunne skifte linsen hurtigere!

 

2. Dugfrie goggles

Stram dine goggles tæt til ansigtet: Det er vigtigt at stramme dine goggles tæt til dit ansigt, ikke så stramt at de forårsager ubehag, men bare til at hele rammen er i kontakt med dit ansigt.

Lad være med at tage dine goggles af og på: Hver gang du tager dine goggles af og på forårsager temperaturskift på linsen, og dermed dug. Det bedste du kan gøre er at holde din goggles på ansigtet igennem hele dagen - så får du også en lækker goggle tan ;)

Læg ikke dine goggles på radiatoren: Mange tror at det er en god idé at ligge deres goggles på radiatoren - tvær imod! Mange linser er sårbare, og de varme temperaturer kan sagtens forårsage skader på linsens coatings.

Hold din goggles så tørre so muligt: Våde goggles dugger lettere - det er derfor vigtigt at holde dine goggles så tøre som muligt. Dette kan gøres ved at beholde din goggles på ansigtet, da sne og regn dermed kun kan ramme linsen. HVIS skaden er sket, og dine goggles er blevet våde, kan du eventuelt køre dem frem og tilbage i en håndtører til de er tørre.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.