Chat med os!
0

Hvad har man under skitøj?

Når du er på jagt efter varmen, så tænk i lag.......

For at holde bedst muligt på varmen - så tænk i lag. På en kold dag, skal man helst have mere end 3 lag. Vi får hos Seasonsports.dk ofte spørgsmålet: Hvad har man under skitøj?

Jeg har haft to skisæsoner i Østrig. Derfor ved jeg hvor vigtigt, godt skiundertøj er, af en rigtig god skibeklædning. Dit skiundertøj først og fremmest holde din krop varm. Derudover skal det inderste lag skiundertøj samtidig transportere sveden effektivt væk fra kroppen. Ovenpå dit skiundertøj er det vigtigt med et isolerende lag skitøj. Dette lag skal hjælpe dig med at holde på varmen - derudover er det vigtigt at dette andet lag er åndbart, så sveden kan slippe væk fra din krop. På de rigtig kolde dage, foretrækker jeg et ekstra lag i form af en hoodie. Det sidste lag - og måske det vigtigste - er en god skijakke. Jakken skal have god ventilation, et højt vandsøjletryk og god åndbarhed. Andre funktioner som goggle-lomme, lomme til liftkort, snefang i ærmerne etc. er også meget praktisk.

Her er vores svar:

1. Et sæt skiundertøj inderst (cocona-teknologi er at foretrække - se evt. http://www.seasonsports.dk/subcatergory/Skiundertoej

2. Baselayer (et isolerende mellemlag) 

3. En super lækker hoddie fra Westbeach (se evt. http://www.seasonsports.dk/subcatergory/Troejer)

4. En super lækker jakke (se evt. http://www.seasonsports.dk/subcatergory/Jakker)

 

 

 

 


Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.