Chat med os!
0

Billig skiferie hvor?

Hvor finder man en billig skiferie? 

Der er mange muligheder for at finde en relativt billig skiferie. Vi har nedenfor skrevt fire hovedregeler, som kan hjælpe dig til en billigere skiferie: 

1: Sammenlign priser på internettet

Siden internettet kom til er det blevet lettere at gennemskue priserne hos de forskellige rejseudbydere. Derfor kan det stærkt anbefales at surfe lidt på internettet for at se, hvad de forskellige rejsebereauer kan tilbyde. Man kan oftest finde en kampagne/rabatpris, hvis man er lidt fleksibel med rejsedestinationen. 

2: Søg mod østen

Der er i de senere år kommet flere og flere skiområder i østeuropa. Disse skiområder er ofte rigtig lækre og man kan sagtens finde et skiområde, som dækker dit behov. 

3: Rejs udenfor højsæsonen

Som mange sikkert ved er det ofte rigtig dyrt at rejse i højsæonen - specielt i uge 7. Derfor kan der spares store beløb, hvis man vælger at rejse i eks. januar, selvom der sneforholdende ofte er gode samtidig med at der er færre mennesker på pisten og i køerne. 

4: Planlæg din rejse selv

Der kan oftest spares en del penge, hvis du vælger at planlægge din skitur selv - og det er faktisk ikke særlig svært. Portaler som fx. Hotels.com, Booking.com og Momondo.com har nemlig gjort det utrolig nemt at booke det helt rette hotel eller finde de mest optimale rejsemuligheder.