Chat med os!
0

Hvilken farve glas i skibriller?

Hvilken farve glas skal du vælge til dine skibriller? 

Når du vælger skibriller er linsen en utrolig vigtig. Hvis det er en dag med høj sol vil man gerne have en mørk linse, så man ikke bliver blændet af solen. Omvendt er det vigtigt at have en lysere linse til det overskyede vejr, så udsynet er godt. 

SeasonSports anbefaler

Vælg en skigoggle med to linser: Mange goggles kommer med to linser - en mørk linse til de dage med høj sol samt en ekstra linse, som er væsentligt lysere til de mere overskyede dage. Hos SeasonSports.dk hører der en ekstra linse med til mange af vores skibriller, så du altid har et godt udsyn.

Vælg en skibrille med en fotokromisk og polariseret linse: Du kan også vælge at købe goggles med en fotokromisk og polariseret linse. At en linse er fotokromisk vil sige, at den tilpasser sig solens styrke. På en dag med meget sol, vil linsen automatisk blive mørkere og omvendt bliver linsen lysere når der er overskyet. 

Hvis linsen tilmed også er polariseret, er det rigtig godt. At en linse er polariseret vil sige at den er skåret således dit øje aldrig bliver blændet af genskær fra omgivelserne. 

Det eneste skimærke i verdenen, som producerer linser, der både er fotokromiske og polariserede er Out Of, hvilket forhandles på vores webshop. Derfor anbefaler vi at du vælger en model med THE ONE linsen, som er at finde iblandt vores selektive udvalg af de bedste goggles.