Chat med os!
0

Hvilken linse til skibriller

Hvilken linse skal du vælge til dine skibriller?

Når du vælger skibriller er linsen en meget vigtig ting. Hvis, det er en solrig dag vil man gerne have en mørk linse, så man ikke bliver blændet af solen og samtidig kan se forskelligheden i sneen. Omvendt er det mest optimalt at have en lysere linse til det overskyede vejr, så synligheden er bedst mulig. 

SeasonSports anbefaler

Vælg en skigoggle med to linser: Mange skibriller kommer med to linser - en mørk linse til de solfulde dage samt en ekstra linse, som er væsentligt lysere, til de mindre solrige dage. Hos SeasonSports.dk hører der en ekstra linse med til mange af vores goggles, så du altid har det perfekte udsyn. 

Vælg en skibrille med en fotokromisk og polariseret linse: Du kan også vælge at købe en skibrille med linse, der både er fotokromisk og polariseret. At en linse er fotokromisk vil sige, at den automatisk tilpasser sig efter solens styrke. På en dag med høj sol bliver linsen automatisk mørkere og omvendt bliver linsen automatisk lysere når solen er svag. 

Hvis linsen tilmed også er polariseret, er det helt ideelt. At en linse er polariseret betyder at den er skåret på en måde, der medfører at dit øje aldrig bliver blændet af genskær fra omgivelserne. Et eksempel på dette er ved fiskeri - når man kigger ned i vandet efter fiskene vil lysreflektionen i vandets overflade ikke være at se og dermed kan man kigge direkte ned i vandet. 

Det eneste skimærke i verdenen, som producerer linser, der både er fotokromiske og polariserede er Out Of, som forhandles vores webshop. Derfor anbefaler vi at du vælger en skibrille med THE ONE linsen, som er at finde iblandt vores store udvalg af goggles. 


Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.