Chat med os!
0

Hvilken skihjelm skal jeg vælge?

Brug hovedet - intet skiløb uden en god hjelm!

Når du vælger din næste skihjelm er der en del ting du bør overveje. Først og fremmest er det vigtigt at du finder en hjelm med maksimal beskyttelse. De fleste danske forhandlere sælger udelukkende hjelme af høj kvalitet, men hvis du vil være 100 % sikker på sikkerhedsniveauet kan du bede om at se sikkerhedscertifikaet. 

Endvidere mener vi hos SeasonSports at det er utrolig vigtigt, både for din komfort og sikkerhed, at du finder en hjelm, der passer dit hovede bedst muligt. Du kan finde mange hjelme, som er justerbare, hvilket heller ikke er den mest optimale løsning da det giver et frirum i hjelmen, som forværrer beskyttelsen samtidig med at en justerbar hjelm ofte er ubehagelig at køre med. 

Sidst men ikke mindst er det også vigtigt at din hjelm har god udluftning og aftagelige ørevarmere. Disse funktioner gør underværker, hvis det bliver lidt varmt under hjelmen. 

Vi håber at vores råd kan hjælpe - du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du ønsker vejledning! Vi håber at du vil tage et kig på vores webshop her på siden, hvor du kan købe en masse spændende varer, heriblandt Out Of skihjelme i lækkert design, til en skarp pris med alle ovestående funktioner.