Chat med os!
0

Skibriller hvilken farve glas?

Skibriller - hvilken farve glas skal man vælge? 

Når du vælger skibriller er linsen en meget væsentlig faktor. Hvis, det er en solrig dag vil man gerne have en mørk linse, så man ikke bliver blændet af solen og stadig kan se konjunkturerne i sneen. Omvendt er det vigtigt at have en lysere linse til det overskyede vejr, så synligheden er optimal. 

SeasonSports anbefaler

Vælg en skibrille med to linser: Mange skigoggles kommer med to linser - en mørk linse til de solrige dage samt en ekstra linse, som er væsentligt lysere til de mere overskyede dage. Hos SeasonSports.dk hører der en ekstra linse med til mange af vores goggles, så du altid har det perfekte udsyn. 

Vælg en skibrille med en fotokromisk og polariseret linse: Du kan også vælge at købe en skibrille med en fotokromisk og polariseret skilinse. At en linse er fotokromisk vil sige, at den automatisk tilpasser sig efter solens styrke (UV strålerne). På en dag med meget sol, bliver linsen automatisk mørkere og omvendt bliver linsen automatisk lysere når der er overskyet. 

Hvis linsen tilmed også er polariseret, er det helt perfekt. At en linse er polariseret vil sige at den er skåret således dit øje aldrig bliver blændet af genskær fra omgivelserne. Et eksempel på dette er ved fiskeri - når man kigger ned i vandet efter fiskene vil lysreflektionen i vandets overflade ikke være at se og dermed kan man kigge direkte ned i vandet. 

Det eneste skimærke i verdenen, som producerer linser, der både er fotokromiske og polariserede er Out Of, som forhandles hos SeasonSports.dk. Derfor anbefaler vi at du vælger en skigoggle med THE ONE linsen, som er at finde iblandt vores store udvalg af goggles. 


Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.