Chat med os!
0
Filtrer

Kategori


Mærke

Pris

65kr
1999kr

Sorter efter


Vi er eksperter i goggles, solbriller og optik

Vi sælger udelukkende linser og tilbehør til det populære brand Out Of. Alle ekstra linser har en fair pris og kan nemt monteres på dine ski- eller solbriller.

Tøv ikke, hvis du har brug for vejledning - du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice! Vi har stor ekspertise indenfor skiløb og snowboarding.

Mange af vores goggles & solbriller fra Out Of er udstyret med linser fra Carl Zeiss

Polariserede linser fjerner det skarpe genskin fra sneen og giver et langt bedre udsyn. Den polariserede Carl Zeiss linse i vores Out Of goggles er konstrueret således, at de horisontale stråler ikke kan trænge igennem. Genskinnet fra sneen bliver sorteret fra, og dette giver et langt bedre udsyn. Dette betyder at Out Of goggles, med en polariseret linse, giver et endnu bedre udsyn end goggles med 'normale' linser. 

THE ONE linsen er Out Of's top linse - samtidig er det en af verdens bedste linser, hvis ikke den bedste og fås til næsten alle Out Of goggles. THE ONE er en dobbelt-linse, behandlet med Out Of's anti-rids, anti-dug og vandafvisende teknologier. Endvidere er det den eneste linse på markedet som både er fotokromisk og polariseret. Dette betyder at linsen forhindrer øjet i at blive blændet, da glasset er skåret således at det skarpe lys ikke slipper igennem, samtidig med at det giver et perfekt overblik over terrænet. Da den ligeledes er fotokromisk, tilpasser linsens tone sig vejrforholdet på under 10 sekunder - dette vil sige at linsen automatisk vil blive mørkere på en højlys dag, og lysere på en overskyet dag. Dermed er der intet behov for linseskift på dine goggles! 

 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.