Chat med os!
0
Filtrer

Kategori


Mærke

Pris

65kr
1999kr

Sorter efter


Vi er eksperter i solbriller og optik

Vi sælger udelukkende solbriller fra Out Of og Westbeach. Alle vores solbriller er idéelle til al slags actionsport, hvad enten det foregår på vand, sne eller mudder, grundet det perfekte sportsfit og den fantastiske optik!

Tag et kig og se om vi ikke har noget, der falder i din smag. Alle solbriller på shoppen er nøje udvalgt og vi kan med garanti stå 100 % indenfor alle produkter.

Tøv ikke, hvis du har brug for vejledning - du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice!

Alle vores goggles & solbriller fra Out Of er udstyret med linser fra Carl Zeiss

Polariserede solbriller fjerner det skarpe genskin fra sneen og giver et langt bedre udsyn. Den polariserede Carl Zeiss linse i vores Out Of goggles er konstrueret således, at de horisontale stråler ikke kan trænge igennem. Genskinnet fra sneen bliver sorteret fra, og dette giver et langt bedre udsyn. Dette betyder at Out Of skigoggles, med en polariseret linse, giver et endnu bedre udsyn end goggles med 'normale' linser. 

THE ONE linsen er Out Of's top linse - samtidig er det en af verdens bedste linser, hvis ikke den bedste. THE ONE er en dobbelt-linse, behandlet med Out Of's anti-rids, anti-dug og vandafvisende teknologier. Endvidere er det den eneste linse på markedet som både er fotokromisk og polariseret. Dette betyder at linsen forhindrer øjet i at blive blændet, da glasset er skåret således at det skarpe lys ikke slipper igennem, samtidig med at det giver et perfekt overblik over terrænet. Da den ligeledes er fotokromisk, tilpasser linsens tone sig vejrforholdet på under 10 sekunder - dette vil sige at linsen automatisk vil blive mørkere på en højlys dag, og lysere på en overskyet dag. Dermed er der intet behov for linseskift! 

 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.